Fii un Tudor la UNTOLD!

Unele lucruri nu trebuie sa ramana nespuse, cum ar fi bunul simt si bunul gust la cel mai tare festival al verii.

Cu ocazia celui mai popular festival de muzica electronica din Romania, premiat European, Tudor Personal Tailor lanseaza un ghid de conduita pentru gentlemani, la care domnii pot participa cu reguli de bun simt si bun gust. Timp de patru zile, vom construi un adevarat Bastion al Tudorilor, din care vor face parte acei barbati care aleg sa adopte un comportament civilizat si o tinuta impecabila, chiar si atunci cand vine vorba despre distractie.

Campania esteĀ una interactiva, dedicata in totalitate fanilor UNTOLD si Tudor Personal Tailor. Pentru sustinere s-au organizat doua concursuri online, lansate in Social Media.

Primul concurs a fost pornit cu cateva zile inainte de eveniment si a avut ca premii invitatii la festival. Fericitul castigator este Tudor Tone.

Al doilea concurs a fost lansat la inceputul saptamanii si are ca premii accessorii de vara Tudor Personal Tailor.

Daca pui pret pe bunul simt si eleganta in atitudine, chiar si atunci cand vine vorba de distractie, alatura-te si tu campaniei si ajuta-ne sa construim ghidul comportamentului civilizat la Untold.

Fii un Tudor la Untold si comporta-te ca atare!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.