Geanta barbateasca - un accesoriu util care n-ar trebui sa-ti lipseasca

Asa cum ati aflat din articolele precedente, tinutele barbatesti pentru vara aceasta sunt dominate de linii simple, elegante, accente de imprimeu, confort la fiecare pas. Se poarta in principal sacourile fara captuseala din tesaturi naturale, camasile cu imprimeu si pantofii tip mocasini.
In ceea ce priveste geanta barbateasca, trebuie sa fie utila dar totodata sa-ti exprime personalitatea.
Daca te numeri printre barbatii care sunt de parere ca geanta este un item destinat modei feminine, trebuie sa stii ca aceasta reprezinta in primul rand o necesitate, iar daca este aleasa corect, poate completa perfect atat o tinuta business, cat si una smart-casual sau un look de vacanta.

Geanta business

Tinuta ta office devine completa cu geanta potrivita. Geanta business sau servieta, este specifica mediului de business, fiind prevazuta cu compartimente pentru documente si laptop, maner solid si curea de mana detasabila. Tinand cont de faptul ca, business sunt costumele bleumarin si gri, noi iti recomandam o servieta din piele maro sau burgundy.

Geanta casual

O camasa cu imprimeu, un sacou din in sau lana usoara, o pereche de pantaloni chino, un pantof tip loafers si tinuta ta smart-casual de vara este gata. Gadgeturile, portofelul sau cheile nu trebuie purtate in buzunare. Alege o geanta casual cool! Ideal ar fi un model versatil  din piele sau dintr-un material textil de foarte buna calitate. In general geanta se asorteaza cu pantoful, insa nici daca asortezi cu o alta piesa din vestimentatie, nu vei da gres.

Geanta de voiaj

Acest model este destinat barbatilor care calatoresc foarte des. Atunci cand iti achizitionezi o geanta de voiaj, fii atent la dimensiunile ei. Trebuie sa aiba loc suficient pentru hainele, produsele de igiena sau alte lucruri de care vei avea nevoie in calatoria ta, dar totodata trebuie sa nu depaseasca dimensiunile standard ale bagajului permis in avion.
Geanta Tudor Travel este rezultatul pasiunii desavarsite pentru clasicul stil masculin adaptat nevoilor cerintelor barbatului modern. Functionalitatea, designul exclusivist si calitatea absoluta sunt principalele ei caracteristici. Disponibila pe mai multe culori, este geanta de voiaj potrivita atat adeptilor stilului clasic cat si celor care indraznesc in vestimentatie.

Pentru mai multe modele de genti pentru barbati viziteaza magazinul nostru online www.tudor-tailor.com .

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.