Colectia Airborne de primavara-vara 2016

Noua colectie de primavara-vara Airborne este inspirata de vara, razele soarelui, momentele de relaxare din timpul liber, experienta unei aventuri noi, sau de orizonturile lungi care te duc cu gandul la senzatia de libertate absoluta pe care ti-o ofera zborul.

Toate piesele vestimentare din colectia ”Airborne” emana un aer relaxat, uneori boem, care te inspira la noi aventuri in natura sau pe strazile unui oras aglomerat, dincolo de spatiile inchise, conventionale sau rigide.

Functionalitatea pieselor este dublata de rezistenta materialelor folosite, realizate din cele mai fine si usoare fibre naturale, precum lana, inul, bumbacul sau matasea, cu proprietati speciale pentru anotimpul cald, care confera lejeritate absoluta la purtare, permitand pielii sa respire.

Ideea de libertate este subliniata de imprimeuri  in culori vibrante, sau culori bloc inspirate din natura, suprapunerea texturilor de materiale si accesorii care dau frau liber imaginatiei, pentru a permite combinarea pieselor din colectie in functie de personalitatea si stilul personal al fiecaruia.

Descopera colectia de costume ”Airborne” si alege piesele esentiale pentru garderoba ta de primavara-vara in showroom-urile Tudor Personal Tailor din Bucuresti, Cluj si Timisoara sau pe magazinul nostru online.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.