5 tinute ale garderobei minime

Din cele 13 elemente principale pe care le propune garderoba minima, se pot crea 169 de tinute. Pentru exemplificare, consilierii Tudor Personal Tailor au ales 5 dintre aceste tinute. Nu uita ca pentru un efect business casual trebuie doar sa inlaturi cravata.

1. Costum bleumarin, camasa alba, cravata rosie si pantofi Oxford.

Codul Business Formal este limbajul non-verbal, inteles de orice persoana, cu sau fara experienta, detaliile fiind vizibile doar cunoscatorilor. Acesta se adreseaza persoanelor care lucreaza in domenii precum: domeniul bancar, consultanta, avocatura, vanzari, domeniul financiar, politica, asigurari si toate companiile care au drept clientela persoane juridice.

5 tinute ale garderobei minime
5 tinute ale garderobei minime

Descopera tinuta - http://bit.ly/TudorSuitTewdur

2. Costum gri, camasa alba, cravata bleumarin si pantofi Brogue.

Un costum gri business la doua randuri de nasturi are intotdeauna rever ascutit, doua fante in spate si se inchide doar la nasturele de sus. Cravata business este tesuta din matase naturala si are culori simple precum bleumarin, gri si visiniu. Pentru cei ce doresc, atat dungi, cat si modele marunte, sunt perfect integrate tinutelor profesionale.

5 tinute ale garderobei minime
5 tinute ale garderobei minime

Descopera mai multe - http://bit.ly/TudorSuitRichmond

3. Costum bleumarin, camasa in dungi cu guler si mansete albe, cravata gri si pantofi Brogue.

Un costum bleumarin la un rand de nasturi poate sa aiba rever ascutit sau normal. Poate sa fie croit cu una sau doua fante in spate si se inchide doar la nasturele de sus.

5 tinute ale garderobei minime
5 tinute ale garderobei minime

Descopera mai multe - http://bit.ly/TudorSuits

4. Costum gri, camasa alba, cravata colorata si pantofi Derby.

Acest costum gri trebuie periat imediat dupa purtare si lasat la aer curat. Astfel, aproape ca nu mai are nevoie de curatare regulata. Este bine ca o data pe an sa iti duci la curatatorie toate costumele si hainele groase de stofa pe care le ai, dar atentie, nu mai mult de doua ori intr-un an, pentru ca se pot uza!

5 tinute ale garderobei minime

Descopera mai multe - http://bit.ly/TudorSuits

5. Sacou carouri, camasa alba, pantaloni casual, pantofi.

Modelul camasii este foarte variat. Aceasta poate fi simpla, alba-uni, in dungi sau carouri. Practic, daca nu are culori intense, orice camasa cu guler clasic si maneci lungi poate fi folosita in tinutele casual, alaturi de un sacou in carouri.

Este indicat sa iti calci camasile o data pe saptamana. Probabil ca acest obicei este cel mai des intalnit. Important este sa iti pregatesti suficiente camasi, pentru ca in timpul saptamanii doar sa le iei din dulap perfect pregatite.

5 tinute ale garderobei minime

Descopera tinuta - http://bit.ly/TudorJacketValois

Tudor Personal Tailor este prezent in patru showroom-uri exclusive: in Bucuresti, in cadrul hotelului Athene Palace Hilton (Strada Episcopiei 1-3, Bucuresti) si pe strada Cuza Voda nr. 95, in Cluj-Napoca in cadrul Hotelului Ramada (Calea Turzii nr. 43-49) si in Timisoara, pe strada Marasesti 14 .

Te invitam sa ne vizitezi la www.tudor-tailor.com sau la www.facebook.com/tudorsuits.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.