4 criterii dupa care ar trebui sa alegi un costum pe masura

Daca te-ai hotarat sa iti completezi garderoba cu cateva costume la comanda esentiale pe care sa te bazezi indiferent de ocazie sau anotimp, urmeaza cei patru pasi simpli de mai jos.

1. Ocazie sau rutina zilnica? Poti opta pentru un costum la comanda subtire, de vara, un alt costum potrivit pentru anotimpul rece, un costum de gala, care sa cuprinda un smoking, ideal pentru evenimentele de gala, si un costum office, de zi cu zi. In functie de evenimentul pe care il ai, Tudor Personal Tailor iti poate crea un costum la comanda, perfect adaptat masurilor tale si trendurilor actuale.

2. Numarul de nasturi. Poti opta pentru costume la comanda cu doi nasturi, cu care nu ai cum sa dai gres, deoarece vor fi tot timpul o piesa clasica, sau poti opta pentru costume la doua randuri de nasturi, care iti ofera eleganta, atitudine si creeaza o silueta zvelta. Daca te intrebi cati nasturi sunt potriviti pentru un costum de ceremonie, noi iti recomandam max. 2 nasturi la sacou, asortati perfect cu nuanta intregii tinute. Indiferent de modelul ales, cu siguranta vei acapara privirile celor din jur cu un plus de originalitate.

3. Numarul de piese. In functie de tipul de costum pentru care optezi si de anotimp, poti opta pentru doua sau trei elemente vestimentare. Vesta a revenit in tendinte si sunt situatii in care ea poate sa fie purtata cu eleganta, mai ales daca alegi sa renunti la sacou. Poti purta ultimii nasturi descheiati daca vrei sa scoti in evidenta cureaua.

4. Materialul/tesatura costumului. Incearca sa ai costume care sa acopere cat mai multe variante de materiale. Poti opta pentru lana, matase, brocart din matase, catifea pentru ocazii speciale sau bumbac si in 100%, ori in combinatie cu lana, pentru vara. In functie de sezon, este foarte important materialul pe care il alegi pentru a te simti cat mai confortabil. Tine cont si de sfaturile consilierului vestimentar pentru ca el iti recomanda ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Modelul, tesatura si restul detaliilor conteaza foarte mult in ceea ce priveste conturarea costumului perfect.

Materialul/tesatura costumului

Pentru a alege piesele esentiale pentru garderoba ta de primavara-vara si a beneficia de consiliere vestimentara gratuita, viziteaza showroom-urile Tudor Personal Tailor din Bucuresti, Cluj si Timisoara

Citeste in continuare si despre cele 3 Reguli de baza ale sacoului pe masura.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.